Pagina's

dinsdag 28 augustus 2012

How to wear: Rode jeans

De gekleurde jeans zijn weer helemaal in, de felle lichte kleurtjes waren leuk in de zomer maar nu de herfst er weer aan zit te komen veranderen de kleuren toch in wat donkerdere jeans. Maar om het toch nog lekker fel te houden kan een rode jeans ook heel goed in de winter.


1. Een simpele outfit die je jeans lekker laat opvallen, hou het bij beige witte tinten met gouden accenten (die maken je look warmer).
2. Een shirt met simpele print en zwarte blazer maken je look net iets stoerder maar ook netter, door het zwart maar toch de netheid van de blazer. Kies niet voor een shirt met een te drukke print, dan word je outfit een beetje to much.
3. Het panter printje past perfect bij rood maar kan al snel te veel worden, door een simpel nonchalante haarlook voorkom je dit en heb je een te gekke outfit!
4. Voor de daredevils onder ons kan je ook nog colour blocken met een rode jeans, als je dit doet doe het dan wel goed, omdat rood een erg felle kleur is kan het snel verkeerd uitpakken en loop je er bij als een clown. Als je nog niet helemaal durft begin dan met een simpele outfit en combineer die met felgekleurde sieraden.
Hier zie je Jessica Alba met een rode jeans, wauw. Zelf is ze natuurlijk al gorgeous, maar met de rode jeans (die erg simpel maar toch heel stijlvol is gecombineerd) is haar look helemaal af, pretty!
Wat vinden jullie van de rode jeans, en hebben jullie iets aan mijn tips gehad?
Big Kisses Rose

1 opmerking:

  1. Goede tips! Ik wilde laatst een rode jeans kopen, maar toen was mijn geld net op :(

    BeantwoordenVerwijderen