Pagina's

zaterdag 15 september 2012

Food tip: Good noodles

Jullie kunnen food tips verwachten! Alles wat ik super lekker vind en zeker de moeite waard vind om te delen komt in de food tip artikelen. Het kunnen de meest standaard dingen zijn die je zelf al lang eet of juist dingen dat je denkt, ja goed idee! Van gezond tot ongezond!

Vandaag heb ik noedels voor jullie! Ik vind ze heerlijk! Als ik uit school kom en ik heb zin in iets wat lekker vult pak ik vaak een zakje noedels. De structuur van de noedels vind ik persoonlijk heerlijk en de smaak ook! Ik zal hieronder uitleggen hoe ik mijn noedels het liefst eet.


Ik heb altijd de 'Good Noodles' van Unox, €0,65. Je hebt verschillende smaken namelijk: Groente, Kerrie, Kip, Sate, Oosterse kip en Tandoori.

De noedels komen in een zakje met daarbij een apart zakje met olie en kruiden. Ik lust zelf vrij weinig dus meestal gebruik ik de kruiden en olie niet. Je kan kiezen om de noedels zo te eten of als noedelsoep.

Als je de noedels zo eet laat je ze 3 minuten in kokend water staan en giet je ze na de 3 minuten af daarna mix je de olie en kruiden er doorheen (optioneel).
Als je de noedels als soep wilt eten doe je de kruiden en olie in het bakje met de noedels en giet je hier 250ml kokend water bij en laat je dit ook 3 minuten staan, daarna is je noedelsoep klaar.
In 1 portie noedels (1 zakje) zitten 350 calorie├źn.

Wat vinden jullie van het idee 'food tips'? En wat vinden jullie van de noedels van vandaag?

Big Kisses Rose

7 opmerkingen:

 1. Noodels zijn zo lekker, leuk artikel!x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Noodles vind ik echt heerlijk! Meestal koop ik als ik in de Hanos (= supermarkt voor bedrijven) ben een megapack noodles met allemaal lekkere smaken... hmm... love it!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zelf niet zo heel erg gek op.noodles , maar deze zijn wel lekker! L
  euke review ook! Je hebt er weer een volger bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nommie! Jammer dat er kip inzit... Zal eens zien of er veggie tussen zitten :)
  Elkaar volgen? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt mijn favoriete snack voor na schooltijd: Jummie!

  BeantwoordenVerwijderen