Pagina's

dinsdag 4 september 2012

Tip: Action nailart nagellak

Toen ik even bij de Action langs ging voor wat schoolspulletjes liep ik zoals altijd even snel langs het make-up gedeelte, en ja wat ik daar vond, m'n hart maakte een sprongetje!
Nailart nagellak, dus met een dun kwastje! Is dit niet geweldig? Ik heb er eentje van essence maar daar hebben ze niet heel veel kleurtjes, toen ik deze tegenkwam dacht ik JA, die moet ik meenemen! Ik heb 2 setjes gekocht, eentje met lichtblauw, lichtroze en taupe en een setje met fel roze, oranje en rood. Als ik het goed heb is er ook nog een setje met neon geel, groen en oranje. Een setje met 3 lakjes kost €1,35 geen geld natuurlijk!







Het kwastje is erg fijn, ik heb ze helaas nog niet goed kunnen uittesten door er een mooie nailart mee te maken maar zo snel een paar streepjes op m'n nagels deed hij prima! Als ik er tijd voor heb ga ik nog een nailart er mee maken dus houd mijn site zeker in de gaten!

Wat vonden jullie van deze tip? En hebben jullie nog een leuk idee voor een nailart die ik ermee kan maken?

Big Kisses Rose

7 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Zien er erg fijn uit :)
    Ik volg je btw, volg je terug? c:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, die zien er echt heel goed uit! Ik denk dat ik ook maar is weer een kijkje ga nemen bij de action haha!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg bedankt voor je reactie!
    Wow, ik wist niet dat action deze nail art collecties had? Misschien dat ze niet bij het filiaal hier liggen, maar ik ga er zeker naar opzoek!

    x Muriƫl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kleurtjes heb je gekocht! Hier liggen ze helaas nog niet bij de Action, maar hoop wel dat ze snel komen. Op YouTube staan altijd hele leuke nail art filmpjes. Misschien dat je daar wat leuks tussen ziet om te proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. JAAA eindelijk komt de Action ermee, me wanna buyyyy

    BeantwoordenVerwijderen