Pagina's

woensdag 3 oktober 2012

Food tip: Tosti

Iedereen kent wel een lekkere tosti. In de pan gebakken of in een tosti ijzer gemaakt. Heerlijk als je een keer vroeg thuis bent tussen de middag of in het weekend. Net iets leuker en lekkerder dan een boterham met kaas en ham (ik eet zelf geen ham)!

Veel mensen denken dat een tosti vetter is, dit is niet zo! Omdat de kaas smelt komen er vetten vrij dus lijkt het vetter. Een tosti is precies hetzelfde als een boterham met kaas alleen in een andere 'vorm'.

Een tosti op een boterham is natuurlijk hartstikke lekker, maar op een zacht broodje vind ik het persoonlijk nét iets lekkerder, en het ziet er leuker uit!

Benodigdheden:
Witte (bruine) zachte puntjes
Kaas (en ham)
Tosti ijzer

1. Beleg je broodjes met kaas (en ham).
2. Tip: zet het tosti ijzer van te voren aan, zo zijn je tosti's eerder klaar.
3. Het ligt aan elk tosti ijzer hoelang je moet wachten, meestal is dit niet meer dan een paar minuutjes.
4. En klaar zijn je tosti's!



Eetsmakelijk!

Big Kisses

10 opmerkingen:

  1. Wat toevallig, ik heb net nog tosti gegeten! Ik maak het altijd met standaard brood, maar een witte zachte puntje is natuurlijk veel leuker. Echt niet aan gedacht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het met een broodje ook net iets lekkerder haha !

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik eet ze ook wel eens op deze manier!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmmm, ik krijg er honger van!

    x http://doitlikemerel.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er lekker uit! Maak jij al kans op 3 mini color club lakjes en een Seche vite topcoat?
    http://www.beautybloglaura.com/2012/10/beautybloglaura-1-jaar-winactie.html xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh my god, naaaam! Ik at vandaag ook een tosti met kaas en daartussen rauwe paprika. Nommable!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat handig haha! Daar heb ik nog nooit aan gedacht.

    BeantwoordenVerwijderen