Pagina's

zondag 14 oktober 2012

How to wear: Animal prints

Animal prints, de een vind het ordinair en de andere weer totaal niet. Als je een print verkeerd draag of combineert kan het al snel heel ordinair worden. Ook door de keuze van de stof kan je look verkeerd uitpakken! Ik laat jullie zien hoe je het beste een animal print kan dragen of combineren.
1. Je  kan een printje hartstikke goed combineren met een mooie kleur. Houd dan de rest van je sieraden/accessoire rustig en in 1 verschillende tint.

2. Als je een printje combineert met zwart word je uitstraling al snel stoerder en harder.
 
3. Een printje kan ook heel cute uitpakken, dat ligt vooral aan welk kledingstuk het printje heeft. Net als hier heeft een schattig los vallend rokje een printje, en is de rest van de kleding met zachte lieve kleurtjes.

4. Het is ook mooi om in de tinten te blijven van je printje, pak bijvoorbeeld lichtbruine tinten en hou alles koel om een zachte, schattige look te krijgen.

5. Een printje als broek kan ook goed, als je het combineert met een niet te opvallende top blijft je outfit hartstikke fasionable!

6. Als je het nog niet helemaal aandurft kun je ook op een detail van je kleding een printje hebben, zoals bijvoorbeeld een afbeelding in een print, of een simpel zakje op je shirt met een printje.

7. Je kunt ook heel goed accessoire pakken met een printje, zoals hierboven een sjaal. Je kan natuurlijk ook een mooie tas, sieraden of gave schoenen in een printje aanschaffen!

8. Dit is een beetje gewaagd, maar als je het goed doet kan het heel mooi zijn. Printjes met elkaar combineren, dus een top en broek met een animal printje. Let goed op de kleuren samen, dat ze niet allebei net anders zijn, maar ga dan voor een duidelijk contrast.
 
Ik hoop dat jullie hier iets aan gehad hebben! En wat vinden jullie van een animal printje?
 
Big Kisses Rose
 

19 opmerkingen:

  1. Als ik goed kijk heb ik geen kleren met animal prints in mijn kast, maar die nummer 7 is wel mooi. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto`s allemaal! Ik vind een sjaal met animal print toch het leukste!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel animal print vind ik zelf ook altijd een ramp om te combineren ik gebruik vaak een zwarte legging ofzo. Leuk voorbeeld met die gecombineerde broeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vooral de eerste outfit en de outfit met het rokje vind ik tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tweede look is mijn favo!

    www.fashiable.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk artikel, ben er helemaal mee eens behalve de laatste! Ik vind dat meerdere printjes 9 van de 10 x echt niet staat! Het is vaak zo'n rommelig iets. En de eerste outfit vind ik heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk artikel! Ook erg handig!! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuk artikel! Zelf heb ik een grijze broek met panter print die ik eigenlijk heel weinig draag. Nu ga ik hem toch maar eens combineren met jou tips in gedachte.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jaaa, alle manieren zijn geweldig, maar ik vind vooral tip 2 en 3 erg leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Tof! Ik vind animal prints erg mooi, mits inderdaad goed gecombineerd :) Zelf doe ik dat meestal 'gewoon' met zwart xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke post!

    xo
    MariekeMaria.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke post. Ik ben dol op animal prints.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hello!!!! your blog is so great... please come visit my blog and if you like it let me know if you would like us to follow each other to be in contact...
    kisses
    www.petitgraphie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Erg leuk artikel! Ik kan het soms heel ordinair vinden, maar als je het op de juiste manier draagt kan het ook weer heel leuk zijn vind ik!

    'xx

    BeantwoordenVerwijderen