Pagina's

maandag 29 oktober 2012

Beyoncé

Nu weten jullie het allemaal wel, maar ik wilde er toch even een artikeltje aan besteden: Beyoncé Knowles! I love her, ze is echt een inspiratie voor me!

Het is een prachtige vrouw, gorgeous lichaam, geweldige stem, zo kan ik nog wel even door gaan! Ik kan totaal niet zingen maar wauw! Ik kan al haar liedjes mee zingen!
Ik heb 3 dvd's van Beyoncé! De eerste: Beyoncé live at Roseland heb ik al 50 keer gezien als het niet meer is, hier kan je me voor wakker maken wauw! Ze is live zo goed, en dat kan je niet van elke artiest zeggen.
Dit is het nummer 'I care' Live at Roseland die ook op de dvd staat. Veel van de liedjes van de dvd staan op youtube maar toch moest en zou ik de dvd hebben!
Beyoncé is getrouwd met Jay-z. Jay-z is niet de mooiste man om te zien vind ik persoonlijk, maar ik vind ze super leuk samen!
Op 7 januari is hun eerste dochter geboren, Blue Ivy Carter. Ik ben super benieuwd hoe ze er later uit komt te zien maar het kan niet anders dan dat het een super mooie meid word! Er gaat rond dat Beyoncé zwanger is van een tweede, jeeeh!
Ook ben ik echt een fan van haar geuren! Ik heb ze allemaal op 1 na, de limited edtion van Pulse heb ik niet, dat vind ik ook de minst lekkere geur. Zoals je ziet heb ik Heat, Heat Rush en Heat Midnight. Heat blijft het lekkerste vandaar dat ik daar de grootste versie van heb gekocht!
 
Wat vinden jullie van Beyoncé? En tegen wie kijken jullie op?
 
Big Kisses Rose

9 opmerkingen:

 1. Ik vind Beyoncé ook echt geweldig! En ik begrijp dat je het ook op DVD wilde hebben, ik wil soms ook iets 'tastbaars' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, ik vind Beyoncé ook een echt een topvrouw! De muziek vind ik niet altijd even leuk, maar ze is een geweldige artieste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Beyoncé ook een hele mooie vrouw en haar muziek is ook goed, maar ik kan mezelf niet echt een fan noemen. Ik zou zo snel eigenlijk niet weten tegen wie ik opkijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Beyoncé echt een geweldige vrouw! Ze maakt goede muziek en ziet er altijd top uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind beyoncé een top vrouw. Maar ben kwa liedjes enzo niet echt 'fan' van haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zij is inderdaad gorgeous! Wat gaaf dat je drie dvd's heeft van haar. Ik vond het filmpje waarin ze het liedje zong voor een meisje met kanker ook prachtig, she's a gorgeous woman!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik HOU van haar! Als ze naar Nederland komt, ga ik er sowieso heen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind haar geweldig! Ze kan super zingen, ze ziet er prachtig uit en ik vind haar parfums ook heerlijk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beyoncé is inderdaad een geweldige, mooie vrouw die prachtig kan zingen!
  Ik heb trouwens Heat Rush en ik vind hem echt heerlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen