Pagina's

vrijdag 26 oktober 2012

Watch it: Toddlers and Tiaras

Al een tijdje is de zender TLC op de tv. Om 3 uur veranderd hij van Animal Planet in TLC, super leuk! Een van mijn favoriete programma's (ja ik heb er meer, als jullie nog een artikel willen hoor ik het graag) is Toddlers and Tiaras!

 In het programma zie je hoe kleine kinderen (denk aan 4 jaar, of zelfs jonger, en ouder) meedoen aan miss verkiezingen door heel Amerika. Het is bizar hoe sommige moeders hun kinderen pushen, laten spray tannen en opmaken! Zeker een aanrader om eens te kijken!
Alle foto's worden gefotoshopt, het lijken wel poppen!

'Hi, i'm 4 years old and shaking my ass like Nicky Minaj' like wtf?

Kennen jullie het programma al? En wat vinden jullie ervan?
 
Big Kisses Rose

14 opmerkingen:

 1. Ik heb dit ook al vaker bekeken, vind het aan de ene kant leuk om te kijken en fascinerend, maar aan de andere kant vind ik het echt niet kunnen. Kunstnagels,pruiken en zo ontzettend veel make-up, ongelofelijk. En dan vooral die moeders die er op kikken dat hun kind er zo uitziet. Haha zo ik heb mijn frustratie geuit, en toch kijk ik t stiekem a;s ik t langs zie komen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb het zelf al een paar keer gezien en vind het best wel leuk. Alleen vind ik het op een bepaalde manier ook wel rot om te kijken. Ik werk zelf met kids en jongeren en als ik dan zie hoe deze ouders met ze omgaan vind ik best wel een beetje erg. Ik geloof namelijk niet echt dat de kids hier echt zelf voor kiezen ook al zeggen ze vaak van wel. Ik denk dat het meer is dat ze gewoon niet anders gewent zijn om het leuk te vinden, omdat die ouders er al zo jong mee beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het programma ook een keer gezien, ik vind het eigenlijk best wel erg, zoveel make-up al op zo'n jonge leeftijd. Maar het programma zelf best wel leuk om af en toe te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa dit kijk ik soms ook, het is vermakelijke TV maar ik vind het wel erg sneu voor de kindjes. Ze zijn zo opgedost dat ze soms wel 16 lijken ipv 6 (bij wijze van spreke dan hè;))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit belachelijk, ja het programma dan. Het is wel eens leuk om een kijkje te namen hoe het er aan toe gaat dat wel.

  Maar ik heb het meer over die ouders, die kinderen pushen, of zelfs kinderen die op die leeftijd al over hun ouders heenlopen. Deze kinderen zijn gewoon echt verwende nesten.

  Liefs Miss Mags

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken het progamma en het is tv dat mensen aantrekt.. Maar het is serieus belachelijk ik vind dat die kinderen bij hun ouders weg gehaald moeten worden! Je kan pas rond je twaalfde een beetje bepalen of je Überhaupt mee wilt doen aan zulke miss verkiezingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende het programma nog niet. Hoe belachelijk dat moeders kinderen zo pushen. Ik zou trouwens graag een artikel over je favoriete series zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O my god, ik heb dit programma nog nooit gezien en het lijkt me aan de ene kant wel grappig om te zien maar aan de andere kant is het wel belachelijk hoor, dat die kinderen ook zo gepusht worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het belachelijk dat je je kind zo verprutst op die leeftijd, wel leuk dat je hier een artikel over schrijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, wauw. Ik vind dat die meisjes er een beetje te ordinair uit zien voor hun leeftijd. Een kind hoort naar mijn mening niet zo eruit te zien.

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt zo'n programma dat kijkers trekt op een goedkope manier. Dan zie je van die koters die echt de beste willen worden maar vind ik best zielig. Ookal zien ze er schattig uit, jammer dat ze op die leeftijd al leren om zoveel aandacht te spenderen aan hun uiterlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het belachelijk. Die moeders zijn meestal ook helemaal doorgeslagen, vaak ook omdat hun zelf geen wedstrijden konden winnen. Dat slaan ze over op hun kinderen en die leren echt de verkeerde dingen. Ze worden later miss #1 bitch en ze leren ook echt het verkeerde gedrag aan. Ik vind het echt belachelijk. Het is af en toe wel leuk om naar te kijken, natuurlijk. Het is fascinerend om te zien hoe alles in elkaar steekt, maar belachelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Omg I LOVE IT! Eigenlijk te erg voor woorden natuurlijk, maar ze zijn zo schattig (en oh zo vervelend als ze niet mee willen werken, dan heb ik het echt te doen met die moeders, ahha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zoek al een tijdje die zender en kan hem niet vinden?!

  BeantwoordenVerwijderen