Pagina's

vrijdag 12 oktober 2012

Win!

Ik heb een winactie voor jullie! Ik blog nog niet zo super lang maar vind het super leuk, en lief dat ik al een paar 'vaste' volgers heb en super lieve reacties van jullie krijg! Daarom wilde ik iets terug doen voor jullie doormiddel van een win actie!

Herinneren jullie mijn DIY voor dit leuke rozé gouden kruis armbandje nog? Deze ga ik weggeven!
 
Wat moet je doen:
- Volg mij via Bloglovin
- Like deze post via Bloglovin
- Laat een reactie achter waarom je dit armbandje zou willen hebben
Jullie horen vanzelf wie de winnaar is van dit leuke pakketje!
 
Big Kisses Rose
 
De winnaar is gekozen! Je kan niet meer meedoen met deze winatie! De winnaar krijg vanzelf een mailtje!

16 opmerkingen:

  1. AAh wat een geweldige armband zeg, ik zoek al best lang zo iets, dus k doe natuurlijk meee!!

    Ik volg je op Bloglovin', ik like het bericht en zou het armbandje willen omdat: ik al een lange tijd opzoek ben naar zo een armbandje en ik de laatste tijd in een dip zit, door me examenjaar school, veel werken en vrije tijd. Een leuk cadeautjue kan ik dus wel gebruiken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, hij is zo mooi. Ik zou het heel graag willen winnen.

    - ik volgde jou al op bloglovin
    - ik heb deze post geliked

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah kei lief ! Ik volg je blog al een tijdje , en vind hem erg leuk . Ik zou dit armbandje ook echt super graag willen (net als de meiden hierboven) waarom ik hem wil ? Hij is zoo pretty !

    Ik heb je gevolgt op bloglovin , en heb dit artikel geliked.
    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat armbandje is echt super leuk! :D Ik heb zelf een ketting met van dat soort kruisjes eraan dus deze mooie armband zou daar perfect bij passen :) En ook ben ik een huge fan van armbandjes, en deze is perfect! Ik volg je nu op BlogLovin en heb je post geliked :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige, subtiele armband! Het is perfect te combineren met een leuke horloge, een meerwaarde. De kleur is ook zo mooi :)
    Je hebt er een trouwe volger bij en deze post heb ik geliked!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, die armband is zooo mooi! Ik zou hem erg graag willen winnen omdat ik al een tijdje opzoek ben naar een armband met een kruis en deze past ook nog eens perfect bij mijn lievelingsarmband en horloge!

    Ik volgde je al op bloglovin' en ik heb deze post geliked!

    Liefs,

    Bodi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super mooi armbandje, heel schattig en toch een mooie betekenis.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, ik doe zeker mee!

    Ik heb je gevolgd via Bloglovin en ik heb het bericht geliked via Bloglovin. Ik zou deze armband graag willen hebben omdat ik vind dat hij er heel basic maar tegelijkertijd ook erg mooi uit ziet. Ik heb altijd al zo'n armband gewild, of een met een kruis of een met een hartje.

    Love it!

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ahh, super leuk! Ik doe zeker mee! Ik volg je op bloglovin' en heb dit artikel geliked! Ik zou hem graag willen winnen, omdat ik hem echt heel mooi vind en ik al lang opzoek was naar zo'n armband! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wauw, die is heel mooi! Lekker casual maar hij heeft ook wel iets chiques. Eigenlijk wil ik deze winnen omdat het wel mijn style is. Ik draag graag een beetje 'ruige'/messy kleren, biker boots, wedges, kruisjes, studs etc. Maar vaak met een girly/casual en classy draai er aan. En dat heeft dit armbandje wel! De kleur en het model is classy, maar het kruisje heeft meer dat messy gevoel. :')
    Whooop, nu duimen dat ik win haha. Oh en ik volg je en heb geliked. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, super gaaf armbandje! Ik volg je nu via bloglovin en heb het bericht geliked! Ik zou het armbandje heel graag willen winnen omdat ik het super leuk zou vinden om m cadeau te geven aan een vriendin (ze is gek op stoer/ruig) die het nu moeilijk heeft! Ik ga duimen voor haar;) xox Margreth

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haaaiii,
    Ik vind dat armbandje leukk!
    Gewoon een simpel leuk armbandje!
    ILikethat.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben verliefd op dat soort armbandjes! Hij zou heel mooi bij mijn gouden Michael Kors-horloge staan en bij mijn gouden kettinkje, ook met een kruisje er aan. Ik heb je geliked en gefollowd op Bloglovin' trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb net de DIY even bekeken en ik ben verliefd! het rose kleurig kruisje is echt heel mooi! Ik ben je ook gelijk even gaan volgen heb het bericht geliked, i'm in! ;D xo

    BeantwoordenVerwijderen