Pagina's

zondag 4 november 2012

Food tip: Baby muisjes

Ik moet jullie iets heeeeeeel leuks vertellen! Ik ben zwanger, jaja vanaf nu zwemt er een lief klein babytje in mijn buik!.... Joke ofcourse, maar wat er wel in mijn buik zwemt de afgelopen dagen zijn kleine roze, blauwe en witte muisjes!

Baby muisjes worden eigenlijk (bijna) alleen maar gegeten met een geboorte, zo'n heerlijk beschuitje met een stuk of 10 muisjes omdat iedereen een beschuitje moet en ze anders te snel op gaan. Laatst liep ik door supermarkt en zag ik ze weer staan, ik dacht waarom neem ik ze niet gewoon mee!
Ik had het beter niet kunnen doen want o my, elke dag gaan er wel 2 beschuitjes/boterhammen/crackers met deze kleine muisjes mijn buik in! Heerlijk vind ik ze! Je hoeft ze echt niet alleen te eten met een kraamfeest, ren naar de winkel en haal een doosje! De eerste keer denk je echt aan baby's omdat dit meestal de enige gelegenheid is wanneer je deze muisjes eet! 
Eten jullie deze muisjes alleen op een kraamfeest? Of stiekem net als mij gewoon altijd?
 
Eetsmakelijk!
Big Kisses Rose

13 opmerkingen:

 1. Ik eet alleen gestampte muisjes altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik heb hetzelfde als Lois! :)
  Maar ze zijn wel heel lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ze niet in huis, maar als ik bij een vriendin ben die ze wel heeft dan eet ik ze altijd, ik vind ze zo lekker! Gestampte muisjes zijn ook superlekker, hoef je niet zo hard te kauwen én je hebt de smaak :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oee deze at ik vroeger heel vaak!:) Ze zijn lekkerr!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben hier echt gek op, in combinatie met beschuit. Doet me denken aan de basisschool, wanneer een juf zwanger was kregen we dit altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik eet ze eigenlijk nooit, maar 'k vind ze wel heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hihihi gefeliciflapstaart voor de nep dan! Neej, muisjes zijn echt lekker! Ik heb ze hier ook in de kast staan, en nee ik heb geen kinderen ;)
  Leuk dat je op mn blog kwam kijken, ik ga je volgen via BL, follow back?! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha ik las die eerste zinnen en ik dacht echt : WHUT GEFELICITEERD ! Tot dat ik verder las haha , ja muisjes zijn jummie !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eerder hadden wij dit eigenlijk altijd in huis en dan ook de gestampte muisjes. Alleen ik bedenk me nu dat ik ze al jaren niet meer gehad heb. Toch maar weer eens ernaar gaan kijken want ze zijn echt zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb in de afgelopen 2 weken een pak helemaal leeg gegeten. Het is zo lekkerrrr. Is de roze ook jou favoriet?
  Liefs, Renate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaa heeerlijk! Ik kies meestal roze omdat ik het een leuke kleur vind! Zit er verschil van smaak in?

   Verwijderen
 11. Ik eet ze alleen als er gevierd wordt dat iemand zwanger is. Bijna nooit dus. Maar ik vind gestampte muisjes wel lekker om tussendoor te eten. Brengt me gelijk op een idee haha. Heb dat namelijk al tijden niet gegeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn echt lekker. Alleen we hebben ze nooit in huis dus ja.

  BeantwoordenVerwijderen