Pagina's

maandag 19 november 2012

Hot or Not #7

This girl is on fireeeeeeeeee! Alicia Keys it is! Prachtige vrouw met een stem waar iedereen van droomt! Hier zie je haar bij de EMA's in Duitsland!


Mijn mening: Haar make-up vind ik stunning! Mooie knallende rode lippen, i like it! Haar jurk vind ik ook echt heel mooi! Door de kleuren die in de jurk zitten krijgt ze een super mooi figuur (wat ze natuurlijk al heeft maar meer word benadrukt door de jurk)! De schoenen zijn niet mijn smaak, maar passen goed bij het geheel!
 
Wat vinden jullie van de look van Alicia? Een Hot or Not?

Big Kisses Rose

11 opmerkingen:

 1. De make-up en jurk vind ik zeker wel hot. Alleen het kapsel wat ze heeft vind ik niet mooi, dus dat is dan voor mij weer een not.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles hot, behalve haar kapsel, die vind ik wat minder..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles is wel hot, maar het nek stukje van de jurk in combinatie met haar korte haar vindt ik niet heel mooi staan, dat maakt haar nek heel lang of zo ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze kan het zeker hebben. Hele mooie jurk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De make-up is heel erg mooi, maar ik ben niet weg van de jurk. Niet van de kleuren, maar het model laat de mooie punten van haar lichaam zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige make-up,maar haar jurk vind ik ook niet mooi. En haar kapsel vind ik niet zo, een beetje plat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben er niet kapot van. De jurk vind ik niet mooi en het haar helemaal niet. Een bob is leuk) heb ik zelf ook :) ) maar het ziet er zo stijf uit. Het of het echt aan haar hoofd is vastgeplakt en superrecht geknipt, ik vind haar hoofd langer lijken dan het is doordat het haar zo 'stijf' zit. Niet mooi. De schoenen ben ik ook niet kapot van, maar ik ben sowieso niet zo dol op pumps.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben het helemaal met je eens! De jurk en de make-up zijn mooi, maar de hakken aah neee, die vind ik wel wat minder haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oee een gewaagde jurk, maar wat staat hij haar mooi! De schoenen vind ik ook iets minder, de makeup prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kapsel en hakken vind ik niet zo, maar haar make-up en jurk zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen