Pagina's

maandag 26 november 2012

Hot or Not #8

Lucy Hale, ik herkende haar gezicht maar waarvan, ik wist het niet. Toen ik haar ging googelen werd ik niet veel wijzer. Wat ik wel wist is dat het echt een prachtige vrouw (meisje?) is! Toen ik haar outfit zag dacht ik JA, jij komt in mijn hot or not! Je ziet Lucy hier op de Halo Awards in LA.
 
Mijn mening: Ik zei het hier boven al, maar haar jurkje, wauw`! Ik vind hem zo tof, een mooie kraag en een super gave print, lekker losvallend rokje, ja me likey! Over de schoenen ben ik iets minder te spreken, dat is niet mijn smaak denk ik, maar het staat er wel goed bij! Haar make-up vind ik echt heel mooi, een super mooie lip kleur, zacht roze. Ook haar ogen zijn mooi sprekend opgemaakt. Ja dit jurkje wil ik ook, en de visagiste mag mij ook wel eens komen bezoeken!
 
Wat vinden julie van Lucy? Een Hot or Not?
 
Big Kisses Rose

10 opmerkingen:

 1. Ik zou een ander print leuker vinden bij dit jurkje, maar verder zeker hot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi jurkje, het staat haar heel goed!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het jurkje niet mooi. Ik vind 'm te hoog gesloten, het kraagje te truttig en de print is ook niet mijn smaak. De schoenen vind ik mwoah... ik zou ze zelf nooit willen hebben, maar ze staan haar wel. Haar make-up en haar daarentegen: WAUW! Het opgestoken haar staat haar erg mooi, de krul in haar voorste plukken vind ik ook heel mooi en subtiel. Haar make-up is echt mijn smaak, ik houd van mooie donkere oog make-up.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk het staat haar mooi , wel lijkt het me mooier als hij wat korter was dan zien haar benen er wat langer uit , en ook door de schoenen met de band aan de enkel als ze dit niet deed leek ze een stuk langer . :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze ziet er prachtig uit! Ik ken haar van Pretty Little Liars, vind het heel leuk :d

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het jurkje heel mooi, ik hou van zulke leuke jurkjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooi jurkje! Ze is echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaa, mooi! Haar outfits hebben altijd een aparte touch, en het is zo'n mooi meisje!

  BeantwoordenVerwijderen