Pagina's

dinsdag 2 oktober 2012

How to wear: Legergroen

 Legergroen is een super kleur voor de herfst. Je gaat het erg veel zien en I love it! De kleur is erg stoer, maar je kan het ook super goed heel classy dragen. Je hebt alles in de kleur legergroen, van een mooie jas tot schoenen en sieraden. Ook heb je het verschil in een mooie legergroene kleur (licht of donker) maar heb je natuurlijk ook het legerprintje erop, wat je outfit iets stoerder maakt. Lees verder om erachter te komen hoe je het best legergroen kan combineren.

1. Het is erg mooi om het in legertinten te houden, je creëert hier een zachte maar toch stoere, liefelijke look mee.

2. Als je het combineert met zwart word je outfit al meteen een stuk harder en stoerder. Het liefelijke zachte is weg.

3. Een oversized blouse is heel gaaf. Dit word automatisch een stoere look, maar met een paar killer heels eronder toch heel vrouwelijk.

4. Een mooie blouse gecombineerd met een beige/zand kleur broek maakt je outfit zacht, door het model van de broek krijg je een mooie classy uitstraling.

5. Een super cute wit jurkje met een stoer jasje en boots eronder kan ook super goed! Je combineert stoer en schattig samen, super speels en fasionable!

6. Een lief broekje, de kleur is niet op het eerste gezicht schattig, maar door het model en de witte blouse creëer je toch een super cute look.

Dit keer Miley Cyrus in een mooi legergroen jasje. Oversized maar door de cute haarband en leuke schoentjes word het toch liefelijk en zacht.

Wat vinden jullie van de aankomende trend legergroen? En hebben jullie al een kledingstuk bemachtigd in deze toffe kleur?

Big Kisses Rose



12 opmerkingen:

  1. Ik houd van legergroen, kan altijd vind ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit een erg leuke trend. Nr 5 is m'n favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eerlijk ben ik niet zo van deze kleur maar ze zijn allemaal mooi dus als bij goed staat..waarom niet?!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het echt een stoere trend :).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Normaal ben ik niet zo voor deze kleur, maar hier is die toch heel leuk gecombineerd. Krijg gelijk zin om ook met een legergroene jas of vest te lopen. Volgens mij heeft mijn pa nog een leger-legergroen jas =]

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke inspiratie post! :-)
    Ik vind vooral de tweede foto erg mooi!

    xoxo The Daily Fashion Drug

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Toevallig vandaag een legergroene jeans gekocht. Ik twijfelde tussen een leger jasje of jeans maar uiteindelijk toch voor de jeans gekozen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen