Pagina's

zaterdag 3 november 2012

Review: Farmaline

Ik heb van Farmaline een super leuk pakketje ontvangen! Farmaline is een online apotheek die buiten apotheek stuff ook lichaamsverzorging en make-up verkopen, super leuk!
Ik heb echt enorm veel leuke samples gehad! Van thee tot leuke crèmepjes!
Wat me gelijk opviel was het pakketje van Vichy
Dit is een reinigingslotion voor de gevoelige huid en ogen. Hij beloofd je gezicht te reinigen, je make-up te verwijderen en je gezicht te kalmeren. Dit lijkt me een erg fijn product, ik heb hem 1 keer getest om mijn oogmake-up eraf te halen maar dat lukte helaas niet. Voor de rest van mijn gezicht voelde hij wel lekker fris aan.
 
Bij de Vichy reiniginslotion zat als extra ook dit leuke doosje, een foundationkit. In het doosje kwamen 3 sample foundations en watteschijfjes. Ook stonden er leuke weetjes in over de foundation van Vichy en een handige handleiding hoe je foundation moet aanbrengen!
Toen ik dit dichte pakketje zag dacht ik, whuttt het voelt als maandverband haha!
Toen ik het openmaakte kwam er iets veel leukers uit, namelijk 6 zakjes thee! Geen gewone thee, elke thee heeft een functie voor iets! De thee is van het merk Aboca, je kunt er onder andere ook siroop enz. van kopen!
1. GrinTuss: Weldadig en verzachtend voor de luchtwegen.
2. DigerErbe: Ter bevordering van de natuurlijke spijsvertering
3. Finocarbo: Stimuleert de natuurlijke verwijdering van darmgassen.
4. Fitomagra: Gewichtsbeheersing in balans.
5. Fisiodepur: Stimuleert de natuurlijke zuivering
6. Sedivitax: Bevordert een natuurlijke slaap.
Is dit niet super leuk! Ik ga er hier zeker een paar van testen! Laat me weten welke jullie willen zien in een uitgebreide review! 
 
Dit zijn 3 haarproducten van het merk Rene Furterer. Als eerst De Carthame crème, een hydraterende crème. Hij beloofd je haar dag na dag mooier en zachter te maken. Daarnaast het Carthame haarmasker, het haarmasker beloofd je haar te beschermen en weer zacht en soepel te maken. Als laatst een Fioravanti conditioner. De conditioner beloofd een zijdezacht en licht reflecterende textuur.
Een zachte gezichtsscrub van Roc, Commage Soft Smoothing scrub. Deze heb ik al getest voor jullie! Het is een scrub gezicht is voor alle huidtypes. Ik was erg benieuwd, normaal gebruik ik nooit een scrub. Er zitten niet heel veel 'scrub deeltjes' in, precies genoeg. De geur van de scrub is echt heel lekker, een frisse, iets zoete geur, i like it! Na de scrub was m'n huidje heeeerlijk zacht! Dit is zeker een aanrader!  
Ook zaten er pillen in van het merk Biocure. Deze vitamine pillen bevatten tussen 150% tot 300% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Hmm vitamine pillen, ik sta er niet om te springen. Toch ben ik wel benieuwd naar deze pillen, misschien is dit doosje met 10 tabletten precies genoeg om mijn vitamine pijl een beetje opkrikken!  
Ik vind het een super leuk pakketje! Me happy!
 
Waarvan zouden jullie graag een uitgebreide review van willen lezen?
 
Big Kisses Rose

13 opmerkingen:

  1. Leuk pakkjet, ik zou de foundation van Vichy wel uitgebreider willen zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekue pakketje zeg, ik zou ook wel de vichy foundation appart willen zien, ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat leuk dat je dit zomaar kreeg! Vichy is een mooi merk waar ik erg benieuwd naar ben. En wat leuk die thee zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Samples zijn altijd leuk! Ik ben wel benieuwd naar de foundation van Vichy :)
    Liefss

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha vet grappig : ''ik dacht dat het maandverband was''Leuk artikel !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi pakketje heb je ontvangen! Ik ben wel heel benieuwd naar de Vichy reinigingslotion. Zelf heb ik een hele gevoelige huid en ook zeker mijn ogen kunnen weinig producten verdragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een leuk pakketje zeg, ben benieuwd naar de reviews!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk zeg! Pakketjes zijn net cadeautjes! Ik wil een review over iets waar jij het meest enthousiast over bent.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen