Pagina's

donderdag 13 december 2012

Quote #12


Dit vind ik zelf een erg mooie quote! Hij komt uit een liedje van Jessie J (klik). Wees jezelf (oke dit heb ik nu wel heel vaak gezegd maar ik blijf het herhalen!), hoe jij bent is goed! Iedereen is anders en dat is goed, het zou wat zijn als we allemaal hetzelfde zouden zijn! Soms is het moeilijk om anders te zijn, maar blijf je zelf en volg je hart!

Big Kisses Rose

8 opmerkingen:

 1. Ik ben ook helemaal mee eens, maar jammer genoeg begrijpen mijn leraren dat ik zo ben en dat ze mij niet moeten dwingen om te veranderen (omdat ik rustig ben zeggen ze dat ik mijn opleiding niet aankan en ook stage, zolang ik alles betaal).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is niet leuk. :( Misschien kan je proberen om duidelijk te maken dat je gewoon zo bent? Niemand kan je dwingen om te veranderen namelijk, zo werkt het niet.

   Verwijderen
 2. Helemaal juist. Maar het kan een poosje duren voor je dat zelf ook zo ziet, maar als dat gebeurt! Dan is dat heel fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super goeie stelling & als iedereen elkaar daarbij helpt herinneren, kan iedereen zich een stukje zekerder voelen! :D
  Doe jij al mee aan mijn winactie?^^

  BeantwoordenVerwijderen